Габриел става еврокомисар по рециклирането

0

Значи, Мария Габриел ще е еврокомисар или по сметосъбирането, или по рециклирането, а може би и на двете.

До това прозрение се стигна, след като в петък XNEWS забеляза и отбеляза, че плакатите с лика на Мария Габриел от ГЕРБ все още стоят на три контейнера за смет – на два метални “бобъра” и един екокош на булевард “Илинден” в Хасково.

Междувременно Силвестър Салоун пристигна в София да снима “Рамбо – последна кръв”. Първа не можа да я снима в България, ако и Тед Кочеф да бе с такъв произход. Тогава, дето се вика – и Бойко беше млад и безгласен. Сега порасна и просълзи народа при срещата си със Сталоун.

“Имате невероятни сценични работници. Нещо, което в Америка отнема 2 месеца, тук го правите за 2 седмици”, каза Силвестър.

“Построили сме над 62 километра метро, паркове, градини”, похвали се в отговор Борисов. Значи, тука Сталоун би трябвало да прихне от смях, ама не го направи. Ако гражданин на САЩ бъде впечатлен с 62 км метро през ХХІ век, определено е дошъл тук случайно от ХІХ век.

Иначе, да се просълзиш от умиление и патос.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – xnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ути забърка сладко от череши/ВИДЕО/
Ути забърка сладко от череши/ВИДЕО/

Дъжд
Жълт код за интензивни валежи

Затвори