Футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис за празника на Димитровград

0
Козирог

Спорт по време на Празника на Димитровград очаква участници и публика, съобщават от общината.

Турнири по футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис на корт ще дадат възможност на димитровградчани и гостите за празника на града да се състезават за награден фонд и медали. Записванията ще бъдат на място, непосредствено преди началото на турнирите, с изключение на този по футбол на малки врати, когато на 23.08/петък от 18.00ч. в учебната зала на Спортна зала “Младост” ще се проведе записването и жребия за програмата на срещите.

Старско

Поради големия интерес срещите ще започнат от 26 август, а финала е планиран за 30 август на стадион “Раковски”.

В съботния ден от празничната програма, на 31 август, от 9.00ч. на тенис кортовете ще стартира и традиционния турнир по тенис на корт.

Състезанието по канадска борба за бодибилдинг маниаците и любителите на силовите спортове ще бъде същия ден от 11.30ч. на спортен комплекс “Раковски”. Там на професионална маса кандидатите ще мерят мускули в зрелищни битки под съдийството на лицензирани съдии от Българската федерация по канадска борба. Наградният фонд е най-големият такъв за България, което събира желаещи от цялата страна. За първо място – 150лв., второ – 100лв. и трето – 50лв. Желаещите ще се състезават в три категории – до 75кг., до 85кг. и над 85кг.

На 01 септември от 18.00ч. в обновения училищен двор на ПЕГ “Д-р Иван Богоров” ще се проведе турнира по стрийтбол мъже и жени, момичета и момчета.

Футбол, канадска борба, стрийтбол и тенис за празника на Димитровград

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Арестуваха 18-годишен, ограбил магазин
Двама пострадали след ПТП-та

Ден на Хасково
Три дни панаир и толкова културна програма

Затвори