Футбол без равен старт

0
Divel

Днешните времена на БГ футбола са като политиката без равен старт.

Едните влизат от задния вход, други – с парашут скачат, а парадният вход е празен. Иде реч, че на “Герена” се ослушаха, като невестулка-булка и хоп стадиона в кв.”Подуене”. Ай, честито на сините от неравностойната битка!

Старско

Гришата да си продава джипките, пак не може да ги стигне американците. Поне бат` Ицо отвъд океана им казва “ай сектир!”

Борисовата градина и стадион “Българска армия” ще изчезнат – както сегашната ни армия. А оттам реват в подкрепа на Гриша Ганчев. Хубаво, ама парата свърши и бат` Бойко не дава и валат без дом, и без стадион.

Министърът след като чу, че Господина се оттегля, се присмя “Тъкмо щях да ви го дам…стадиона, де”. След сватба булка. Киро доволно потърква ръце, 10-ти път ще грабне титлата безценна за егото му милионно. А някои се размечтаха на бял кон да го видят на “Армията” при армейците безчет.

Играйкайте си таз игра “футбол” и подарените стадионите празни. Може пак да увеличите таксата за мачовете по ТВ-то.

Гледа бай Иван от протъркания фотьойл и нарежда: “Мамка мууу изтървахме, уууу съдията, съдията …” Тихо се раздира санираната панелка.

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Златни медали за Беркай и Мурад от "Буря" Караманци
Златни медали за Беркай и Мурад от “Буря” Караманци

Започна масовата ваксинация в Хасково, опашка пред РЗИ (ВИДЕО)
101 хасковлии си поставиха ваксини само за няколко часа

Затвори