ФК „Любимец – 2018“ с убедителна победа на обновения градски стадион

0

ФК „Любимец – 2018“ победи ФК „Раковски“(Ивайловград) с 7:3 на обновения градски стадион.
Срещата е последната в Областната група Хасково за сезон 2022/2023, а отборът на Любимец се нарежда на 6 място в класиране.

„Въпреки че имахме известни пропуски в играта, много съм доволен от момчетата. Резултатът също го показва. Тук е моментът да благодаря от мое име и от името на отбора на ръководството на общината, и на всички съпричастни за обновлението на стадиона. За възможността спортистите да тренират и се изявяват на местен терен, пред публиката на Любимец.“ – каза Костадин Кючуков, треньор на отбора.

Ремонтно-възстановителните работи по основния и помощния терен на градския стадион започнаха през м. декември 2022 г. За шест месеца се обнови дренажната система, терените се нивелираха, тревната настилка е подновена, монтираха се нови футболни врати и мобилна поливна система, направи се и нова маркировка. Всички дейности по изграждането на игрищата са съобразени с изискванията за практикуване на футбол, а финансирането е изцяло за сметка на общинския бюджет.

След като работата по футболните терени приключи, предстои ежедневната им поддръжка. Общинският екип разработва планове за ремонт и обновление на основната сграда и трибуните на спортното съоръжение.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Димитровградчани обраха отличията в националния конкурс “Като Ваня”
Димитровградчани обраха отличията в националния конкурс “Като Ваня”

Десети юбилеен празник „Здравей, лято“
Десети юбилеен празник „Здравей, лято“

Затвори