Фенове призоваха: Без емоционални решения за ЦСКА

0
Divel

Не трябва да се вземат емоционални решения относно бъдещето на ЦСКА. В това са категорични привържениците от Хасковска област.

Червената общност в България се активизира след появилата се информация вчера, че благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев напуска. Вероятна причина за решението на бизнесмена е декларацията на една от водещите фракции на “армейците”, която бе публикувана след новината, че голмайсторът на тима Али Соу е продаден на руския Ростов.

Старско

“Според мен не може от една фракция, която е обявила мнението си, да се взима толкова важно решение за любимия ни отбор”, коментира Живко Желев от “Червена граница” – Свиленград. “Не знаем какво става, нека изчакаме и да не бързаме”, пък заяви Иво Стоев от Харманли. “Става нещо друго, което ние не можем още да разберем”, сподели Пламен Стоянов от “Червен Димитровград”.

“Борбата е голяма, това е най-големият и славен клуб, не може така да се решава съдбата на ЦСКА и милионите фенове”, взе позиция Даниел Йорданов от “Екзекуторс” – Хасково. Иван Вълчев от Минерални бани призова и Христо Стоичков да се намеси, защото не може държавата на едни да дава, а за други да е мащеха.

Всеобщо е мнението на феновете, че държавата трябваша до сега да даде стадиона на ЦСКА, както е сторила това за вечния съперник Левски.

Утре или вдругиден се очаква среща на водещите фенове с Гриша Ганчев и сина му Даниел.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Заловиха вълчицата на Кенана
Заловиха вълчицата на Кенана

Езиковата гимназия отбелязва патронния си празник
Езиковата гимназия отбелязва патронния си празник

Затвори