Фейсбук пропищя: Хора без морал избраха Борислав Михайлов

0
Divel

Хиляди недоволни “избухнаха” в социалните мрежи против Борислав Михайлов, който спечели на провелия се извънреден конгрес на БФС. Досегашният президент на централата събра с 11 гласа повече от опонента си Димитър Бербатов.

Това отпуши еднопосочни коментари по адрес на бившия вратар Михайлов.

Старско

Илиана Ценова пише: “Истинските фенове на футбола трябва да са отвратени от този избор”.
“241 дребни души погребаха футбола….”, коментира Стоян Господинов.
Марин Горанов написа: “Да се продаваш за дребни пари и някой друг банкет….”.
“Пълен абсурд! Нагли и крадливи делегати”, казва Ели Начева.
“Закривай! Официално няма смисъл никой в България да се занимава с футбол”, допълва Дамян Димитров.
Друг привърженик на футбола Адриан Тодоров призовава: “Сега е времето всички агитки да се обединим и със протести да изгоним Перуката”.

В официална анкета по националната телевизия тази сутрин от първите 200 гласували, 193 са против избирането на Борислав Михайлов.

Затова обикновените привърженици на Цар Футбол в България се питат: “Как е възможно това? Повече от 10 години футболът ни върви назад, а една шайка гласува за това да копаем дъното”.

Президенти на местни хасковски клубове са почти неоткриваеми и сугурно има защо да се крият. Единствено открихме за коментар Стоян Делчев от ФК “Раковски” Ивайловград. “Водещият на конгреса обяви, че няма кворум за избор – от 483 гласували, трябват 242 гласа “ЗА”, а те са 241. Близо 20 човека не бяха допуснати. Много слаба организация, нямаше микрофон да се изкажеш и се правеха, че не те виждат. От област Хасково само пет клуба подкрепихме Димитър Бербатов”, коментира Делчев.

Легендата на българския футбол и голмайстор на висшата лига Димитър Бербатов заяви, че ще обжалва избора за президент на БФС и ще си търси правата в съда.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мерцедес подпря трактор, моторист изпусна пътя
Подпийнал заора “Мерцедес”-а си в канавка на магистралата

59-годишна жена е новият случай на COVID-19 в Хасковско
Две учителки сред 57 новозаразени с COVID-19, двама починаха

Затвори