Ева Майдел: Подобряването на образованието изисква последователност

0
Козирог

„Виждат се първите резултати от политиката на правителството през последните две години за подобряване на образованието.

За да продължат, трябва последователни и систематични усилия, които само ГЕРБ може да осигури. Това е първата политическа сила, която осъзна, че образованието е в основата на всички позитивни процеси в едно общество, и предприе конкретни мерки за повишаване на качеството му.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на първото събитие от платформата на ГЕРБ за граждански диалог „Европа в нашия дом“, проведено във Велико Търново.

Старско

„Качественото образование е шансът на България да бъде развита, технологична държава, а младите й хора да са в крак с времето. Затова в рамките на сдружението Образование България 2030 проследяваме тенденциите в образованието, информираме българското общество за проблемите и развитията в сферата, популяризираме добри практики и се застъпваме за системни политики и устойчива промяна на образователната среда.

Това е уникална по рода си мрежа, обединяваща големи бизнес компании, хора от системата на образованието и членове на гражданското общество в името на по-качественото образование у нас.“ Това допълни Ева Майдел, която е инициатор и съосновател на сдружението Образование България 2030.

В първия граждански диалог на ГЕРБ „Европа в нашия дом“ във Великотърновския университет участваха председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, министърът на образованието Красимир Вълчев, кметът на Велико Търново Даниел Панов, зам.министрите на образованието Деница Сачева и Таня Михайлова.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Микробус Фиат се запали отпред/видео/
Микробус Фиат се запали отпред/видео/

18-годишен задържан за откраднатите пушки в Харманли
Хванаха марихуана в обувката на малолетен

Затвори