Eротична приказка за пиар във време на безработица и локдаун +18

0
Divel

930 са безработните през февруари виж тук в Хасковска област, съобщиха от Агенцията по заетостта.

През отчитания месец предизборната кампания още не бе започнала. След стартирането й през март млада пиарка от столицата на някаква партия много се преработила до локдауна и решила да се разтовари в събота и неделя из баирите на провиницията.

Старско

Тръгнала момата на разходка. В една горичка хубавицата срещнала млад чобанин със стадото овце. От лав на приказка, почерпил я той с домашен кашкавал и прясно издоено UHT мляко. Грамотно било момчето, знаело три езика, ама при тая безработица станало овчар. Двамата много се харесали и консумирали взаимните си симпатии под вековно дърво. И момъкът, и момата били много доволни, но на другия ден пиарката си заминавала за съжаление и на двамата.

„Догодина ще дойда пак и ще те търся! Ами ако те няма“, казала с нотка тревожност в гласа младата жена. „Ще се обадиш на бате. Той пасе на отсрещния баир кози“, отвърнал младият овчар. „Ами той издръжлив като теб ли е“, попитала пиарката. „Ооо, не се притеснявай, по-миналата година се залюби с една мечка в гората. Тя, милата, вече втора година му носи редовно мед и диви круши“, отвърнал пастирът и подкарал стадото към тучна паша.

Момата поела към най-големия български град, защото оставали 5 дни до деня за размисъл. Ден след завръщането на пиарката в столицата от партията, която тя обслужвала, обещали мечки за всички млади и образовани пастири през следващите четири години.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Старско отстъпи от Хеброс с 1:2
Старско отстъпи от Хеброс с 1:2

Шест от десет потребители търсят здравословни храни за силен имунитет
Шест от десет потребители търсят здравословни храни за силен имунитет

Затвори