Едни чакат за ЕКГ, други за БСП

0
Divel

Тънката червена линия на БСП-Хасково отново ще я дърпа симпатичен младеж, юрист и с небрежна брадичка, който си пусна сам обява, че търси и жена.

„Вечна слава!“ Така викат доволните. Недоволни твърдят, че никакви документи за проведени събрания на клубовете от общината не били показани на Контролната комисия от новоизбрания, който беше на същия пост и преди да го изберат сега. Колкото членове, толкова и версии.

Старско

„Уууу, оставка и долу“, скандира площадът вече повече от седмица. Оставка обаче взорът от никъде не види, ако трябва да включим и в разсъжденията на част от българската поетична класика, преплетена с националната тема на протестите.

Но нека се върнем към предишната тема, защото лидерите на социалистите обичат да яхват и национални протести, когато си сложат техните си хора по местните партийни структури. Та, след изборите за общински председател на социалистическата партия в Хасково, една бабичка отишла на кардиолог, щото много се развълнувала.

Отворила й млада, усмихната медицинска сестра и попитала:

– „Бабичко, за ЕКГ ли си?“

– „Не, чедо, от БСП съм“, отвърнала възрастната жена.

 

Автор: Развигор Разколников

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ивайловград търси своя здравен медиатор
Двама с опасност за живота след ромска свада

Прокуратурата погна лъжкините, заразени с COVID-19
„Добре дошли“ с горчив вкус

Затвори