Е-Порталът на НАП отличен с нова награда

0

Националната агенция за приходите получи поредна награда за Портала си с електронни услуги за развитие на иновативни решения в ИТ областта. Отличието е в категорията Innovation Of The Year („Иновация на годината“) в класацията #TechElite.

Приходната агенция поддържа над 170 електронни услуги, които дават удобство на гражданите и бизнеса, пестят време и средства и намаляват административната тежест. Със своята интуитивна навигация, лесен достъп до информацията за всяка услуга и функционалност, е-Порталът улеснява значително физическите и юридическите лица при декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски.

Всяка услуга в него разполага с информационна страница, от която потребителите могат да се запознаят с начина на работа и необходимото средство за достъп до нея, както и с нейните функционалности.

„В НАП се стремим непрекъснато да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин – с електронен подпис, с ПИК, включително и свободно. Не знаем дали има друг такъв софтуер и такава организация в България, която да може да поддържа и развива толкова много и различни електронни услуги, които да са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и да предоставят актуална информация по всяко време на денонощието“, коментира Малина Панайотова при получаването на наградата.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Икономическа полиция извършиха проверки на ГКПП „Капитан Андреево“ на организирани пътувания
Икономическа полиция извършиха проверки на ГКПП „Капитан Андреево“ на организирани пътувания

Баща и син биха нежелан гост
Албански тираджия върти волана с 2,37 промила, още 4-ма подпийнали спряха полицаите

Затвори