Е-80 до Харманли осеян в дупки

0
Divel

Международният път Е-80 е осеян в дупки. На отсечката между Хасково и Харманли зейнаха малки и големи отвори в асфалта. Участъкът от 33 километра често се ремонтира през годините, но напролет пукнатите винаги се появяват отново.

Точно при излизането от областния град и включването към Е-80 шофьорите се озовават пред десетки дупки. До отбивката за село Стамболийски вече се забелязват доста изхвърчали тазове от джанти.

Старско

До паркинга на 5-ти километър маркировката по средата на пътя се губи. Защото на нейно място има зейнала продълговата дупка от близо 5 метра.

Продължаваме и стигаме до доста опасен участък от пътя преди разклона за село Динево. Тук вече хлътвания на пътя, съчетани с дупките в асфалта, са сериозна предпоставка за катастрофи. Но изненадите по пътя за Харманли не спират. Между двата града има няколко села, а пътят е предпочитан за хиляди живущи.

Земеделци от село Подкрепа пък се оплакаха, че след почистване на пътя от храстите отрязаните такива се изхвърлят в нивите край него.

В участъка от километър и двеста метра, над разсадниците от надлеза до отбивката за село Стамболийски, черната статистика на ПТП-та е доста интензивна през годините. Най-известен е случаят с Ферарито на двамата богаташи от Италия, които заради неравностите на пътя се забиха в дърво, а единият почина на място.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Мария Габриел: Творческият потенциал на регионите e ключов за осъществяване на инициативата „Нов европейски Баухаус“
Мария Габриел: Творческият потенциал на регионите e ключов за осъществяване на инициативата „Нов европейски Баухаус“

Личните лекари ще издават направление за PCR тест
Две медицински сестри сред 18-те новозаразени с коронавирус в Хасковско

Затвори