Двама пострадали след ПТП-та

0
Divel

Двама са пострадали след две катастрофи през вчерашния ден в Хасково, съобщават от полицията.

Катастрофа между Фиат и Мазда е станала вчера до Захарна фабрика. Маздата е управлявана от 62-годишна жена от града, а лекият автомобил Фиат Пунто от 37-годишен хасковлия. Поради неспазване на дистанция, жената, с предна дясна част на автомобила си удря отзад движещия се пред нея и намаляващ скоростта лек автомобил „Фиат“. От удара е пострадал мъжа, който е с контузия на главата и врата, с временна загуба на съзнание, без опасност за живота, настанен в неврохирургично отделение на хасковската болница. Съставен е акт за установяване на административно нарушение.

Старско

Вечерта на кръстовището на бул. “В.Левски“ с ул.“Дунав“, е станало ПТП между лек автомобил Опел Зафира, управляван от 18-годишен мъж от Узунджово и лек автомобил Рено Лагуна, управляван от 31-годишен мъж от Димитровград. Водачът на Опела е отнел предимството на движещия се направо по бул. “В. Левски“ лек автомобил „Рено“.

От удара е пострадал водачът на реното, който е с натъртване в областта на кръста, прегледан в спешно отделение на хасковската болница и освободен за домашно лечение без опасност за живота. Съставен е акт за установяване на административно нарушение.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ден на Хасково
Три дни панаир и толкова културна програма

димитровградски крадец
Биха с бухалки димитровградски крадец

Затвори