Двама дрогирани и един пиян въртят волана

0
Divel

След полунощ на бул. ”В.Левски“, служители на РУ Хасково са спрели за проверка лек автомобил Мерцедес А170, управляван от 18-годишен мъж от града.

При извършената проверка с техническо средство Дрегер Дръг Тест е установено, че водача управлява МПС след употреба на амфетамин и метаамфетамин. Взета е кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 ч.

Старско

Снощи след 22 часа в хода на провеждаща се специализирана полицейска операция, служители на участък Симеоновград са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 25-годишна жена от Димитровград. От извършената проверка с техническо средство Дрегер Дръг Тест, същият отчел наличие на амфетамин. Отказала кръвна проба. По случая е образувано бързо производство.

Към 03:00 часа на бул. “Ст.Стамболов“ в Хасково, полицаи са спрели за проверка автомобил Фолксваген Шаран, управляван от 43-годишен мъж от града. При извършената проверка с техническо средство Алкотест Дерегер, същият отчел 1.78 промила алкохол в издишаният въздух. Взета кръвна проба. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 ч.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Общината е партньор на НСИ за преброяването през 2021г.
Общината е партньор на НСИ за преброяването през 2021г.

Стамен Белчев: Щастлив съм от победата над БАТЕ (Борисов)
Стамен Белчев: Щастлив съм от победата над БАТЕ (Борисов)

Затвори