ДПС Хасково иска Делян Пеевски за водач на листата

0

Членовете на ДПС-Хасково единодушни са номинирали Делян Пеевски за водач на листата за праламентарните избори на 9 юни.

Това стана ясно на провелите се заседания на общински съвети на ДПС в областта, във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент и предсрочни избори за народни представители.

На събранията присъстващите са били запознати с решенията на ЦС на ДПС за самостоятелно явяване на партията на двата избора. Както и процедурите за номиниране и подреждане на листите и критериите на кандидатите – те да бъдат млади и подготвени хора.

Номинирани кандидати за народни представители от листата на ДПС са: г-н Делян Пеевски – председател на ДПС, доц. д-р Джевдет Чакъров – председател на ДПС, г-н Мехмед Атаман – областен председател на ДПС – Хасково, г-н Мюмюн Мюмюн – народен представител, г-н Серкант Сейдамед – зам. председател на Младежко ДПС, г-н Гюнер Зейнал – областен председател на Младежко ДПС – Хасково, г-н Ербил Халим – председател на Общински съвет – Стамболово, г-н Танер Емин – зам. кмет на община Хасково и председател на общински съвет на ДПС Хасково и други членове и активисти на ДПС в област Хасково.

По време на заседанието всички членове на общинските съвети на ДПС в област, единодушно са изявили желание, че искат листата за област Хасково да се води от председателя на ДПС Делян Пеевски.

Младежите в ДПС са категорични, че младите са движещата сила на ДПС и осъзнават ролята си в предстоящите избори и ще направят всичко възможно, за да се докажат, съобщават от партията в Хасково.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Станислав Дечев награди шампионите на тенис кортовете
Станислав Дечев награди шампионите на тенис кортовете

Организират преход „Един по-див ден“ за Деня на Земята
Организират преход „Един по-див ден“ за Деня на Земята

Затвори