Довършват българското първенство без куп от чужденците

0
Divel

Все още няма окончателен вариант за подновяване на първенството.

Извънредното положение у нас бе удължено до 13 май, което означава, че рестарт може да бъде даден в началото или средата на юни.

Старско

Очаква се да се доиграят двата кръга до края на редовния сезон, както и отложения мач между Арда и Лудогорец, с което да бъде даден край на шампионата.

“Орлите” вече позволиха на чужденците си да се завърнат по родните си места. Това значи, че е почти невъзможно да се завърнат на време за подновяване на шампионата. Ако се приеме да се доиграят само двата оставащи кръга, то това няма да е необходимо, тъй като Лудогорец ще е шампион.

Доста от клубовете вече са позволили на легионерите си да се приберат. При това положение, чужденците няма да могат да се включат веднага при подновяване на тренировъчния процес. При влизането си в България те задължително трябва да преминат през 14-дневен карантинен период. Вероятно точно толкова време ще получат клубовете за подготвителен период.

Проблем може да възникне пред Левски. “Сините” пуснаха Холмар Ейофлсон да се прибере в Исландия. Столичани са в битката за второто място и Купата на България.

Отборите вече правят планове за подготовката си за новия сезон. Повечето тимове ще се готвят в България.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Първи ден на блокада в Хасково /Фоторепортаж/
Разбиха банда автокрадци

Нафиркан до козирката събори дувар в Стамболийски
23-годишен хасковлия хванат с наркотик

Затвори