Днес е премиерата на филма за Евдокия Попадинова

0

Наричат я Ферари на футбола. Днес е премиерата на филма за Евдокия Попадинова.

Загрейте за Шампионска лига с документалния филм за Евдокия Попадинова.

„Еви е като Ферари“, така треньорите, работили с Евдокия Попадинвоа я описват. Днес от 20:20 часа по Max sport 3 е премиерата на документалния филм за петкратната носителка на наградата „Футболист №1 на България“. Тя играе за Наполи, където футболът е религия. За нея е сбъдната мечта.

Как с воля и характер, с несломим дух, борба с предразсъдъците и много, много труд, се стига от стадиона в Хаджидимово до отбора на Марадона? Как се печели една от най-престижните награди в САЩ? Как се става петкратна носителка на наградата “Футболист на годината” в България?

Всичко това ще разберете от треньори, съиграчи, противници на терена и приятели в живота на Евдокия Попадинова. Очаквайте премиерата на филма за големия талант в женския ни футбол и вече любимка на Неапол – “Евдокия Попадинова – Несломима”. Гледайте го днес, 15 март, от 20,20 часа по MAX Sport 3 HD.

Това е и перфектната възможност да се настроите на футболна вълна преди зрелището от Шампионска лига!
Поучителен, драматичен и истински – филмът за Попадинова разказва много повече от една спортна история. Той е урок за всяко дете, което има мечта.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Ученици от ПГТАТ на международен обмен в Германия
Ученици от ПГТАТ на международен обмен в Германия

Люлката на Тарзан хит на Арда бийч/ВИДЕО/
Отровени са четири лешояда от защитен вид

Затвори