Димитровградчанин вицешампион по бокс в Пловдив

0
Divel

18-годишният боксьор Георги Петров завоюва сребърен медал от Държавното лично отборно първенство в Пловдив.

Димитровградчанинът за първи път се състезава в категория 86 кг. при мъжете. На финала той загуби по точки от противника на Червен бряг. Личен треньор на таланта е легендата на бокса Тенчо Илиев-Терцата.

Старско

Другият представител на БК “Спартак”/Димитровград/ бе Атанас Иванов, в категория 80кг. Той имаше малшанс и загуби по точки в първия мач на турнира.

Близо 200 боксьори от страната взеха участие на шампионата, който се проведе при спазване на противоепидемичните мерки в залата на боксов клуб „Ботев”.

38 клуба премериха сили за своеобразен тест преди Световното първенство за мъже в Белград, който ще се проведе от 24 октомври до 6 ноември.

“Много нервен финал. Казах на Георги да внимава със силните удари на противника от Червен бряг. Продължаваме напред, ще се готвим за държавен личен шампионат през ноември”, коментира пред xnews.bg Терцата.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хаос в РИК: Множество объркани протоколи и грешки при отчитането на преференциите
МВнР покани международни наблюдатели за изборите на 14 ноември

Румен Радев: ЕС трябва да е силно ангажиран с борбата срещу корупцията и отстояването на принципите на демокрацията в България
Румен Радев: ЕС трябва да е силно ангажиран с борбата срещу корупцията и отстояването на принципите на демокрацията в България

Затвори