Дезинфекцираха обществени места, общината с още съвети към гражданите

0
Divel

Дезинфекцираха обществени места, общината с още съвети към гражданитеДезинфекция на всички обществени пространства, зелени площи, детски площадки, паркове и места за отдих се извършва в Хасково. Екипите на „Екопрогрес” пръскат с разтвори на основата натриев хипохлорит /тризон и белина/. Всички обществени места се почистват по график. Въпреки това обаче остава препоръката, най-вече към възрастните хора – останете си вкъщи!

Продължава и дезинфекцията на тролеите в Хасково. Превозните средства се дезинфекцират по три пъти на ден. Пръскат се с разтвори и се дезинфекцират повърхностите, до които се докосват пътниците. Работещите в Тролейбусен транспорт са обезпечени с лични предпазни средства. За да бъдат максимално улеснени гражданите на Хасково, от вчера Синята зона не работи.

Старско

Дезинфекцираха обществени места, общината с още съвети към гражданите

Община Хасково призовава всички жители на града да излизат навън само при необходимост. Социалната изолация остава най-сигурният начин да се предпазим от зараза и да прекъснем разпространението на коронавируса. Умоляваме родителите да избягват струпването на децата на детските площадки и парковете. Въпреки приятното пролетно време- играта на много деца заедно крие риск за здравето им!

Бъдете внимателни! Бъдете отговорни!

България и света са изправени пред COVID-19. Заедно може да се справим със коронавируса. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Грижете се за вас, близките ви и околните около тях.

XNEWS.BG призовава: Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Арестуваха хасковлия, надраскал БМВ
Арестуваха хасковлия, надраскал БМВ

След атентата в Страсбург: Нивото на терористична заплаха у нас остава ниско
Откраднаха яке с пари пред супермаркет

Затвори