Делян Добрев отново води листата на ГЕРБ-СДС в 29 МИР (ВИДЕО)

0
Divel

Делян Добрев отново е първи в пълната листа с кандидати за народни представители в 29 Хасковски многомандатен избирателен район за предстоящите на 14 ноември пърламентарни избори. Днес от партията подадоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия със заявката отново да са първа политическа сила в региона.

Втори в листата и този път е рекордьорът по преференции Георги Станков, а трети- прокуристът на димитровградския химически завод и представител на СДС Стефан Димитров.

Старско

В листата сега четвърто място също е за димитровградчанин- Деян Иванов, а на пето е бившият областен управител д-р Стефка Здравкова от Харманли.

В изборите на 11 юли, с резултат 24.91% и гласували 22 508 в Хасковския избирателен район, коалицията ГЕРБ-СДС се задържа, като първа политическа сила в региона, но загуби един депутатски мандат и изпрати двама в НС. В сравнение с резултатите от вота на 4 април, когато регистрира резултат от 37.34% с доверието на 41 192 избиратели и изпрати трима депутати, загуби 18 684 гласа.

Рекордьорът по преференции в страната от изборите на 4 април- Георги Станков с 13 828 лични предпочитания, на 11 юли бе посочен персонално от 3 676 избиратели в региона, като е загубил доверието на 10 152 от симпатизантите си. И този резултат обаче, му отреди първенството в преференциалния вот за региона през юли.

Ето и пълната листа на ГЕРБ-СДС:

1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45 и 46 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45 и 46 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

3. Стефан Димитров Димитров – СДС Димитровград
Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, прокурист на „Неохим“ АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 г. Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 г. Регионален председател на КРИБ за област Хасково. Владее английски език. Семеен, баща на три деца.

4. Деян Красимиров Иванов – ГЕРБ Димитровград
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ “Тодор Каблешков.” Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници. Председател на СД на БНЕБ- ЕАД в периода 2017-2018г.

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград
Божидар Петков е от Димитровград. Завършил „Икономика и управление“ от Икономически университет – Варна, бакалавърска и магистър степен. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски програми и проекти и комисия Икономика, регионално развитие и благоустройство.

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково
Евгения Ангелова е от Хасково, депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в САЩ и магистър по бизнес администрация от Великобритания. Владее английски, семейна с едно дете.

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково
Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. Има деветгодишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталният маркетинг, семеен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

12. Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград
Живко Спасов е от Ивайловград, член МГЕРБ, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 240 хиляди последователи в социалните мрежи и над 10 млн. харесвания на публикации.

13. Десислава Петрова Кирякова – МГЕРБ Любимец
Десислава Кирякова е от Любимец, член на МГЕРБ Любимец, бакалавър „Стопанско управление“, магистър „Мениджмънт на националната сигурност и антитероризъм“ от ПУ “Св. Паисий Хилендарски“.

14. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с едно дете.

15. Анелия Георгиева Георгиева – МГЕРБ Свиленград
Анелия Георгиева е от Свиленград. Бакалавър „Социална педагогика“ от БУ „Проф. д-р Асен Златаров“, магистър по „Приложна психология“ в ПУ „Св. Паисий Хилендарски“ и „Агроекология и растителна защита“ в Тракийски университет – Стара Загора. Два пъти избирана за общински съветник от листата на ГЕРБ, заместник-кмет на община Свиленград. Семейна, с едно дете.

16. Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград
Евелина Димитрова е от Симеоновград. Бакалавър „Връзки с обществеността“ от Бургаския свободен университет. Организационен секретар на МГЕРБ Симеоновград. Владее немски език. Семейна, с едно дете.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Без промяна в челната тройка на ДПС-листата в Хасковско (ВИДЕО)
Без промяна в челната тройка на ДПС-листата в Хасковско (ВИДЕО)

Задържаха пияни и дрогирани шофьори

Затвори