Делян Добрев: ГЕРБ знае как да се справи с инфлацията и обедняването на хората

0

ГЕРБ–СДС спази традицията и откри кампанията си в Хасково с водосвет. Кандидатите за народни представителите, водени от Делян Добрев, посочиха основният приоритет за ГЕРБ-СДС за новия управленски мандат: справяне с високите цени и обедняването на хората.

„С всеки изминал ден държавата заприличва все повече на 1997 година. Имаме галопираща инфлация, парите се обезценяват, цените на стоките в магазините стават непосилни. Стигнахме до тама, че в хранителните магазини в България, стоките са двойно по-скъпи, отколкото във веригите в Европа. Служебният кабинет показа, че надценките в търговските вериги са почти 100 %. Това е безобразие, никога не го е имало в тази държава.

Търговците си го позволяват, защото държава няма, управление няма!“, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев. „Във всички години, в които ние сме управлявали, инфлацията беше между 0 и 2%. Заеми почти не се теглиха, увеличението на доходите се усещаше от хората. Сега хората обедняват и на това трябва да се сложи край! 1000 лв. днес въобще не са това, което бяха преди 2 години. Нашата кампания ще е фокусирана около разрешаването на най-големия проблем на хората- инфлацията, цените и обедняването на хората. Ние сме единствената партия, която казва, че това е най-големият проблем и знае как да го реши, защото ГЕРБ е доказала в миналото, че се е справяла с този проблеми“, категоричен е Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
България получава 1 460 000 евро за реакция при кибер инциденти
Нова рубрика ще ви запознава с дигитална култура и ИТ съвети

Поглед от високо (ВИДЕО)
Културните събития през месец март на община Хасково

Затвори