Децата на “Виолена” с медали от Букурещ

0

Приключи и последното състезание от Международния спортен календар за 2023 г. за клуб по аеробика “Виолена”- 3-rd BUCHAREST OPEN CUP 01-03.12.23, провело се в Apollo sports center Букурещ.

Пет деца от Клуба участваха в надпреварата от възрастова група 7-8 г. и всички се завърнаха с медали. В категория “тройки” Невелина Русенова, Рая Чобанова, Крисия Йорданова спечелиха златен медал. Другата категория “групи” заедно и с Лора Динева, Сиана Милева се окичиха със сребърен медал. В последната индивидуална надпревара и петте състезателки при допуснати малки грешки в променените и сложни съчетания, останаха в подножието на на стълбичката с медалистите.

Оригиналните хореографии на всички съчетания впечатлиха треньори и публика. Зад всички тези постижения освен упорития труд на състезателите и треньорите стоят и изключителното разбиране и подкрепа на родителите и тези, които обичат този спорт, казват от “Виолена”. От клуба изказват изключителна благодарност към Габриела Мирчева, която е успяла да се докаже като един много успешен треньор.

След много кратка почивка започва усилена подготовка на всички състезатели за следващата състезателна 2024 г.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Отбелязваме Преображение Господне
Почитаме Света Варвара

Хасково приема VIII Национален фестивал на коледната и новогодишната песен
Хасково приема VIII Национален фестивал на коледната и новогодишната песен

Затвори