Дария Панева от Димитровград спечели голямата награда в конкурса на УНСС

0
Divel

Конкурсът, организиран от Регионалния център на УНСС в Хасково, в партньорство с БЧК, събра много участници от страната и чужбина.

Получиха се творби от средните училища в областта, Нидерландия, Русия, студенти от други университети в страната.

Старско

Творчеството на младежите оценява 5- членно жури в състав: председател проф.д-р Надя Миронова- УНСС, Минка Мечеринкова – председател на Областният съвет на БЧК – Хасково, Нели Дялкова- от РУО- Хасково- старши експерт по български език и литература, Златка Михайлова от СБЖ и Ели Видева от СБП.

Церемонията по награждаването се състоя в аулата на УНСС- Хасково. Голямата награда от 800 лв. получи Дария Красимирова Панева – ученичка в ПМГ „Иван Вазов“, Димитровград. Второ място и награда от 400 лв. отидоха при Елена Пламенова Петрова -ФСГ „ Атанас Буров “- Хасково. Трето място и награда от 200 лв. споделиха Петър Борисов Овчаров от УНСС- Хасково и Мануела Добромирова Стратиева – СУ „Неофит Рилски“ –Харманли.

Приветствие към участниците отправиха зам. ректорът проф. Цветана Стоянова, проф. д-р Надя Миронова- директор на РЦДО-УНСС –Хасково, Минка Мечеринкова- от Областния съвет на БЧК в Хасково.

Минка Мечеринкова благодари на УНСС за ползотворното партньорство и за предизвикателството да се пише за учене, ценности, добродетели и милосърдие по време на кризата. Тя връчи почетни грамоти на БЧК на директора на УНСС проф. д-р Надя Миронова и д-р Даниела Стоянова от УНСС- Хасково.

Церемонията беше предавана пряко в интернет, чрез системата Тиимс, което даде възможност за включване на участници от различни места в страната и чужбина.

Събитието се проведе в рамките на кандидат- студентска кампания 2021/22 и имаше за цел да популяризира УНСС и РЦДО в Хасково като центрове на академичен дух и споделени ценности.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Григор Димитров победи Миомир Кецманович в Акапулко
Гришо падна на старта в  Рим

Откриват изложба „Народна астрономия и метеорология” в Димитровград
Откриват изложба „Народна астрономия и метеорология” в Димитровград

Затвори