Даниел Йорданов: С високо вдигната глава заставам пред Вас, за да поискам подкрепа

0

Даниел Йорданов е на 47 години, роден е в Хасково. С висше образование, магистър “Младежки дейности и спорт”. Има придобит опит в сферата на частния бизнес, финансова институция и държавния сектор. Общински съветник през мандат 2019-2023 г., председател на комисията ” Младежки дейности и спорт” към Общински съвет Хасково.

В обръщение към своите съграждани той мотивира изборът си да се кандидатира за общински съветник от листата на ЛЕВИЦАТА! и заявява своята ангажираност към подпомагане на уязвимите групи в обществото.

Уважаеми съграждани и приятели от община Хасково,

Аз съм Даниел Йорданов и с гордост се кандидатирам за общински съветник от листата на ЛЕВИЦАТА! в община Хасково. Заставам пред вас с високо вдигната глава със своята преданост и ангажираност към грижа за хората в нужда, бедни, самотно живеещи възрастни хора, на лица и семейства в риск с предоставянето на социални услуги, аз се стремя да направя нашата община по-добро място за всички нас.

С експертността си в областта на социалните услуги, аз вярвам, че можем да направим реална разлика в живота на нашите съграждани. Моята страст и ангажираност към помагането на всички уязвими групи ме вдъхновява да бъда на преден план в инициативите, които насърчават социалната справедливост и подкрепят тези, които имат нужда от нашата помощ.

Във връзка с ефективното управление на нашата община, аз се ангажирам да инвестираме в съвременни информационни технологии и да създадем сигурни и надеждни мрежи и системи за обработка на данни. Ние – екипът на ЛЕВИЦАТА! в община Хасково ще работим за разработване портал за гражданско участие, където Вие, гражданите, ще можете да получавате информация и да участвате в обсъждания. Аз вярвам, че електронните услуги могат да направят нашия живот по-удобен и ефективен.

Затова обещавам да се ангажирам с дейностите, които са от компетенциите на общинския съветник за разработването на разнообразни електронни услуги за Вас – онлайн подаване на документи, записване за срещи, заплащане на такси и сметки и много други. Също така, аз съм готов да организирам обществени консултации и форуми, за да чуя вашите идеи и предложения за подобрение на електронните услуги.

Не само в електронните технологии виждам бъдещето на нашата община. Аз вярвам в силата на спорта, като инструмент за обединение и възпитание на нашите деца. Затова аз се ангажирам да инвестираме в съществуващите спортни обекти и бази. Ще насърчаваме публично-частни партньорства с местни предприятия и бизнеси, за да финансираме строителството и поддръжката на спортни бази. Желаем да подкрепим местните спортни общности и инициативи, насочени към развитие и разширение на спортната инфраструктура.

Със силата на технологиите и силата на спорта можем да направим нашата община по-силна и по-единна. Аз вярвам в сътрудничеството и властта на общността. Затова се ангажирам да работя заедно с вас, гражданите на Хасково, за да постигнем по-добро бъдеще за всички нас.

Ето защо призовавам за вашата подкрепа на изборите на 29-и Октомври за листата за общински съветници на ЛЕВИЦАТА! №28 с преференциален номер 102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Георги Иванов – Реални действия за реални резултати!
Георги Иванов закрива кампанията с голям концерт на Димитровден

Станислав Дечев: Разширяване на градския транспорт в Хасково с нови електробуси, изграждане на велосипедни пътища и алеи
Станислав Дечев: Разширяване на градския транспорт в Хасково с нови електробуси, изграждане на велосипедни пътища и алеи

Затвори