Д-р Здравкова инспектира АМ “Марица”

0
Divel

Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова инспектира превантивния ремонт в участъка от 99-ти до 101-ви км на АМ „Марица”.

Ремонтът се извършва чрез полагане на високи насипи на три участъка между км 99+400 до км 101+700 на лявото платно на автомагистралата в посока Свиленград. По отсечката от 2,300 км вече са положени първите насипи от ломен камък в основата на пътя и се изграждат армонасипите. Предстои да бъдат положени още геомрежи, земна основа и нови асфалтови пластове. Проектът, който трябва да приключи най-късно до 31 декември 2020 г., предвижда да бъде също и с подобрено отводняване, нови пътни знаци, мантинели, шумна и пластична маркировка.

Старско

От пътната агенция уточниха пред областния управител, че участъкът от платното е построен през 80-те години на миналия век и за последно е обновяван през 1999 г. Оттогава досега на него са извършвани единствено частични ремонти на неравности по пътната настилка.

Поради ремонтната дейност лявото платно /посока Свиленград/ на АМ „Марица“ е затворено и движението в отсечката се осъществява двупосочно в дясното платно. При преминаване през участъка скоростта поетапно намалява. Бъдете внимателни и шофирайте със съобразена скорост!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Още три жертви с коронавирус, заразените в страната станаха 1 447
Мъж на 20 г. и жена на 67 г. са новите случаи на COVID-19 в Хасковско

Александър Милкинов, хванат да блудства с 4 малолетни момчета, остава в килията
Александър Милкинов, хванат да блудства с 4 малолетни момчета, остава в килията

Затвори