Цветан Цветанов напуска парламента

0

Ще напусна 44-я парламент. Това заяви пред журналисти в парламента Цветан Цветанов.

Той обаче остава начело на предизборния щаб на партията. Зам.-председателят на управляващата партия обяви решението си след среща с премиера.

„Всичко, което съм правил, съм го правил, ръководейки се от законността. Искам да благодаря на всички, които се постараха да бъдат обективни. Благодаря на тези, които допринесоха на за всички тези манипулации и внушения.”, заяви Цветанов.

“Това беше важно житейско решение за мен.”, подчерта Цветанов.

Според него решението му ще даде успокоение след всички спекулации, че иска да разцепи ГЕРБ. “Аз съм удареното лице точно два месеца преди европейските избори. Зад фирма “Артекс” стоят хиляди жилища, но фокусът падна върху мен”, добави Цветанов.

„Винаги съм се ръководил от семейните ценности. Знам, че ако има проблем, страдат децата. Ако има развод, страдат децата“, допълни Цветанов и посочи, че винаги е изповядвал това да бъдат екип.

Причината Цветанов да се оттегли от поста е скандалът с имотите на властта. Той избухна, след като стана ясно, че зам.-председателят на ГЕРБ е купил апартамент в столичния квартал “Изток” на цена, по-ниска от пазарната. По същата причина оставки вече подадоха и министърът на правосъдието Цецка Цачева, зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Веселин Илчев: Това е гавра с народа(видео)
Веселин Илчев: Това е гавра с народа(видео)

Погват бачкаторите на полето
Погват бачкаторите на полето

Затвори