ЦСКА в Европа, БСП пред ропа с третия мандат

0
Divel

За пореден път ЦСКА доказа, че е евробоец. Дори и с човек по-малко възпитаниците на Стойчо Младенов попариха с 3:0 чешкия “Виктория” (Пилзен). Браво!

Докато обаче ЦСКА е в Европа, БСП е пред ропа, след като получи третия проучватален мандат за съставяне на правителство. “Виждаме като обозрим срок за връщане на мандата, ако не стигнем до съгласие, между 10 и 15 септември.” Това заяви в Народното събрание лидерът на БСП за България Корнелия Нинова преди консултациите с “Изправи се БГ! Ние идваме”.

Старско

Как го вижда това всичкото не е ясно, ама все пак нали носи очила? Това, с мандата на БСП, е като един стар лаф на другаря Тодор Живков, че до 9 септември 1944 г. сме се намирали пред голяма пропаст, а след идването на власт на Народната власт сме направили решителна крачка напред. Хераклит е казал, че не може да се влезе два пъти в една и съща вода на реката. В България обаче всичко тече, всичко се изменя и пак същото си остава.

В отделен контекст, за да развеселим уважаемите си читатели, ще им доверим, че разстоянието от ​Народното събрание до лудницата на “Четвърти километър” е точно 4 км.

 

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Нова ВиК авария остави част от Хасково без вода
Авария остави четири квартала без вода в Хасково

Поредната кола пропадна в квартал "Болярово"
Поредната кола пропадна в квартал “Болярово”

Затвори