Четирима излекувани и трима новозаразени с коронавирус

0
Divel

За последното денонощие на територията на Хасковска област са установени три нови положителни случая на коронавирусна инфекция и четирима излекувани.

Положителни са – жена на 72 г. от община Хасково, настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково, жена на 41 г. от община Любимец и жена на 66 г. от община Харманли, на амбулаторно лечение. Четвъртият случай, който системата отчита, е на 58-годишен мъж от община Хасково, диагностициран извън областта и прехвърлен към РЗИ-Хасково. Мъжът е поставен на домашна карантина.

Старско

С първи отрицателен резултат от Инфекциозно лечение предстои да бъдат изписани седем човека. Жена на 79 г., жена на 56 г., жена на 75 г., жена на 64 г., мъж на 39 г. и мъж на 53 г. от община Хасково, и жена на 60 г. Димитровград.

Напълно излекувани са – жена на 57 г., жена на 43 г., мъж на 19 г. от община Хасково и мъж на 70 г. от община Димитровград.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 197.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Румен Радев: Премиерът губи самообладание
Държавният глава: Опитът да се прокара нелепа, но угодна за статуквото конституция със силата на парите и под заслона на полицейски щитове, е престъпно посегателство над бъдещето на България

Епизод V: Гошовите почнаха с мятането на кал, бай Добри чака гласове от "Европа"-та
Падна 74-годишен температурен рекорд

Затвори