Червена ревност към президента полъхна от южно Хасково и други футболни драми

0

Южен полъх на червена ревност към президента се понесе от Хасково. „Президентът вече е във война с партиите, които го издигнахме и подкрепихме. Това не е добре за държавата. Президентът трябва да е обединител, успокоител на ситуацията. Напротив той внася още повече агресия и разделителни линии“, каза тук преди седмица председателят на БСП Корнелия Нинова.

Според лидерката на социалистите, изходът от тежката ситуация е редовен кабинет и работещ парламент. Колко „много работят“ депутатите ни се видя на 25 ноември в петък. Горките. Спориха цели 14 часа за Изборния кодекс. Хартиената коалиция от ГЕРБ, ДПС и БСП държат на бюлетината от папирус и туйто, спасението на дърветата е на заден план.

Невероятни футболни драми има не само на Световното първенство. В подкрепа на това е и изявлението от 14-часовия дебат в Народното събрание. „Има достатъчно неща и наболели проблеми в обществото и подготвени законодателни мерки, които трябва да се гледат тук, а не Избирателният кодекс. Другото нещо, от което се интересуват българските граждани, е Световното първенство по футбол. За съжаление след 12-годишното управление на един доста виден футболист в крайна сметка българският футбол е в същото състояние, в което е всеки един друг отрасъл в българската икономика“, рече Андрей Гюров от „Продължаваме Промяната“.

По-горният спортно-технически коментар на г-н Гюров важи с пълна сила и за политическия отрасъл.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Здравчев с два гола за победата срещу Левски
Здравчев с два гола за победата срещу Левски

Гражданската иниацитива за църквата търси лице на кампанията
Гражданската иниацитива за църквата търси лице на кампанията

Затвори