Част от Константиново без улични лампи, общината минава на икономичен режим

0
Divel

Части от симеоновградското село Константиново има проблеми с уличното осветление. За това ни сигнализираха читатели на XNEWS.BG.

Хората се оплакват, че вече повече от една година на улицата пред домовете им е тъмно. Според тях имало осветление само на определени места. На живеещите им било дадено обещание от кметския наместник, че въпросът ще бъде решен, но това така и не се случило. Хората и многократно са подавали сигнали, но пак нямало реакция.

Старско

Потърсихме за коментар кмета на Симеоновград Милена Рангелова. Тя заяви, че в момента закупуват нови лампи и ще започнат подмяна на изгорелите по селата. “Не може обаче пред всяка къща да има лампа”, заяви Рангелова.

Тя каза още, че вече общината ще минава на икономичен режим. В Симеоновград уличното осветление, освен в централната градска част, се спирало след 23 часа. Засега в селата светело по цяла нощ, но най-вероятно и там ще започне да се гаси. А причината за това била високата цена на тока.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Държавният глава: Който не гласува, оставя на произвола на чуждия избор съдбата на Родината, своята и тази на близките си хора
Радев обяви датата, на която назначава нов служебен кабинет и разпуска НС

Четири коли се нанизаха в ПТП на "Дунав"/ВИДЕО/
Четири коли се нанизаха в ПТП на “Дунав”/ВИДЕО/

Затвори