Царската гимназия поставя ударно и звездно начало на балове 2023 в Хасково

0

Ударно и звездно ще бъде началото на седмицата, посветена на “Абитуриентски балове 2023” в Хасково, обещават организаторите Теодор Тодоров – Тео и Event NewLive Agency.

Първи към своята празнична вечер ще се отправят възпитаниците на ПГДС “Цар Иван Асен II”, които още днес, 20 май ще броят до 12 заедно в популярен ресторант на “Кенана” в областния град. “Абитуриентите от випуск 2023 са изключителни млади хора, търсещи, знаещи и можещи, които умеят да се забавляват и техните бални вечери ще бъдат наистина един незабравим празник. Ние ще направим всичко възможно всеки един от тях да се почувства истинска звезда”, каза водещият Теодор Тодоров – Тео, който заедно с DJ KraSi Belev, в тандем ще реализират най-големите балове в града. Подготвили са редица изненади, сцена и дискотека под открито небе, с които да загреят и да изпратят по червения килим зрелостниците. След 19 часа, във всяка една от балните вечери, алеята в парк “Кенана” ще се превръща в най-горещото място в града, където пред развълнуваните погледи на родители, роднини и приятели те ще покажат най-красивите тоалети и усмивки, а фотографи ще ги накарат да се почувстват като истински Холивудски звезди.

Няколко дни по-късно, на 23 май-вторник, е балът на Финансово-стопанска академия “Атанас Буров” – Хасково, издават организаторите. Шест класа, водени от техните класни, ще отбележат шумно своето завършване. Купоните продължават и на празника на Славянската писменост и култура – 24 май, когато 181 абитуриенти от ЕГ “проф. д-р Асен Златаров” ще покажат своята красота и стил, а ден по-късно последни ще празнуват и от ПМГ “акд. Боян Петканчин”.

“Те наистина са много танцувални, весели и уникални млади хора и умеят да се забавляват. След като реализирахме другарските вечери се убедихме, че купоните ще бъдат такива, които ще се помнят дълго. А ние нямаме търпение всяка вечер да сме в центъра на купона. В музикално отношение – слушат всякаква музика и танцуват през цялата вечер. И тази година ще надскочим себе си, защото с абитуриентите сме организирали всякакви щуротии, за да се помнят дълго”, допълва DJ KraSi Belev.

Най-големите балове в града, осем поредни години се организират от добре познатия и любим на абитуриентите екип от водещия Теодор Тодоров – Тео, чието име се свързва с едни от най-големите проекти в България, които е водил. Бил е на сцените на Sofia Fashion Week, Lady Universe, Мис България, преминал е през школата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита, публични събития, реалити предавания. Млад и амбициозен, винаги усмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, той успява да накара всички да се усмихват. DJ KraSi Belev е от младите и талантливи DJ в страната. Краси е човек, който определено обича партитата и купоните – както да присъства на тях, така и да е в основата на реализацията им. Зад гърба си има стотици сватбени тържества в цялата страна, както и балове – абитуриентски и семейни – това са едни от „силите му“.

Хnews.bg е медиен партньор на “Абитуриентски балове 2023”, реализирани от Еvent NewLive Agency

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Присъединете се към Уебинар на тема "Зелената сделка и нейното отражение върху малкия и среден бизнес"
Световен ден на пчелите. Глобалната криза с медоносните пчели изисква активни мерки

Диана Овчарова на юбилейно честване във Франция
Диана Овчарова на юбилейно честване във Франция

Затвори