БСП отново няма да имат пълна листа

0

Напрежението в БСП-Хасково продължава, подвърдиха присъстващи на вчерашния областен съвет за номинации на кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.

Повечето общински ръководства са се въздържали да предлагат свои номинации, което не се харесало на пратеника от “Позитано” 20 Христо Породанов. Само структурите в Любимец, Димитровград и Хасково имат направени предложения за кандидати.

“Вяло мина областният съвет”, коментира пред xnews.bg областният председател Емилия Масларова.”Отново няма да имаме пълна листа, ще са само 11 номинации”, уточни тя. Вероятно председателят на общинската огранизация в Любимец Владимир Бамбалов ще се бори за втората позиция.

Лидерът на социалистите в Хасково Камен Тодоров пък си оттеглил номинацията за депутат. Най-вероятно водачът от предходните избори и бивш депутат Смиляна Нитова, отново ще поведе листата и за този вот. Все пак Националният съвет на БСП ще определи листата за новия 49-ти парламент.

Припомняме, че листата за 29 МИР беше непълна и на предишните избори. Социалистите имаха и най-слабия резултат – под 7000 гласа, на парламентарни избори досега. Вина никой от червените в региона не пое.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Фашингът завладя Хасково за 52-ри път (ВИДЕО)
Фашингът завладя Хасково за 52-ри път (ВИДЕО)

Оргаизират екскурзия за Кукеровден в Ивайловград
Оргаизират екскурзия за Кукеровден в Ивайловград

Затвори