Бойко Борисов посети Стефан Димитров в “Неохим”/ВИДЕО/

0
Divel

Премиерът Бойко Борисов бе на посещение в “Неохим” тази сутрин, става ясно от живото включване в профила му във Фейсбук.

С него бе и вицепремиерът Томислав Дончев. Двамата бяха посрещнати от прокуриста Стефан Димитров, който ги разходи из торовия завод, за да разгледат производствените мощности.

Старско

“Ако не бяхте направили това предоговаряне с “Газпром Експорт”, това предприятие нямаше да съществува. Февруари почти бяхме приключили процедурите да го обявим в несъстоятелност и 1000 човека щяха да останат без работа”, каза на премиера Димитров, като му благодари за оказаната подкрепа.

Три неща хората в завода трябва да знаят – много здраво стъпихме в преговорите с “Газпром”, с над 50 процента намалихме цената на газа, и то със стара дата, в следствие на което на този завод бяха върнати 17 млн лена. Благодарение на това те запазиха всичките си работни места. Продължаваме по втората тема – трябва да имаме пакт за зелена енергия, за да гарантираме бъдещето на завода”, заяви премиерът Борисов.

Явно слуховете, че Стефан Димитров ще бъде в листата на ГЕРБ за парламентарните избори на 4 април се потвърждават след днешното посещение на Бойко Борисов.

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Задигнаха 5 бона от камион и радио от кола
Издирват бургазлия, изхвърлил раница с 1 кг марихуана

Друсан водач самокатастрофира на Е-80
Друсан водач самокатастрофира на Е-80

Затвори