Бойко Борисов и здравният министър инспектираха ваксинацията в Малево/ВИДЕО/

0
Divel

Премиерът Бойко Борисов и здравният министър проф. Костадин Ангелов провериха на място как върви ваксинацията в хасковското село Малево. Там дойде мобилен екип от София, който поставя ваксини на желаещите, а хората чакаха на опашка.

„Мобилните екипи са планирани много отдавна. В самото начало обявихме, че имаме готовност да направим 47 мобилни екипа. Има места, където хората нямат достъп до личен лекар, постоянен достъп до болници и ще се опитаме да компенсираме тези нужди навсякъде в страната“, заяви министър Ангелов. По думите му ваксинацията върви в темп. Има логистични проблеми, но те се решават на момента, уточни още той.

Старско

“Организацията е перфектна”, категоричен бе премиерът. “Ние управляваме по най-добрия начин пандемията, с възможно най-либералните мерки и в момента се справяме”, заяви Борисов.
“След някой друг ден ще отворим ресторантите. Надявам се на 1-ви март да го направим, но това не значи, че масово трябва да се юрнем по ресторантите. Разчитам на правото на личен избор”, допълни той.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Спипаха 15 000 ментета на границата
Хванаха мъж и жена с ментета пред куриерска фирма

Бойко Борисов посети Стефан Димитров в "Неохим"/ВИДЕО/
Бойко Борисов посети Стефан Димитров в “Неохим”/ВИДЕО/

Затвори