Близо 70 процента против бащата на Гришо

0

Анкета на XNEWS.BG показа, че близо 70 процента са против бащата на Гришо да е почетен гражданин на Хасково, а едва 30 на сто са “за”.

На 26 юли, миналия месец, общинските съветници единодушно гласуваха да бъде удостоен със званието “Почетен гражданин на Хасково” Димитър Господинов Димитров. Той бе предложен с докладна записка от председателя на Общинския съвет Таня Захариева. Над 200 човека са гласували в нашата анкета, а резултатът е в противоречие с гласуването на общинските съветници.

“От къде на къде?” , пита Дора Станкова. “Защо пък баща му?”, коментира Христина Паскова, а друг гражданин задава въпроса “Какво е направил за Хасково?”. Така преобладаващите коментари за бащата на Гришо да е почетен гражданин са отрицателни.

Господин Димитров е треньор по тенис в Хасково с треньорски лиценз „АА“. Най-успешният негов състезател е синът му Григор Димитров, който бе удостоен с “Почетен гражданин на Хасково” през 2014 година.

Припомняме, че това не е единственият случай, в който се приема човек за почетен гражданин със сериозно противопоставяне на хората от Града на Богородица.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Атлетик нанесе втора загуба на Хасково
Атлетик нанесе втора загуба на Хасково

ДПС издига Милко Калайджиев за кмет
ДПС издига Милко Калайджиев за кмет

Затвори