Бившият отново с проблясъци

0
Divel

Бившият Плевналиев, явно отново захвърлил хапчетата и пак влезе с остър завой по темата за Фолксваген, има ли той почва у нас.

Не че съм доктор, специализирал по душевните болести, но няма как да не забележа, че при всяко изявление на Президента Радев, което се одобрява от хората, се получава реакция на Павлов при Бившия Плевналиев – започва да точи лиги и да джафка, явно в очакване Боку да го похвали и потупа по главата.

Старско

Бившият се възмути до дъното на бездънната си душа как така Президента Радев бил казал, че и той имал принос немският завод да направи инвестиция в България. Не можело то така, да си преписва той заслугите Бокови за изливащите се милиарди от Германия. Току виж, немският инвеститор, който нон стоп чете българската преса и медии, вземе, та се разкандърдиса, защото Радев го е споменал.

Значи, за фенгрупата на Боку има правила: само и единствено Той – Боку, има правото като премиер на държавен пост, едновременно да води предизборна кампания и то с държавни пари. Президентът няма право дори да се изказва, а най-добре и в отпуск да излезе, че взеха да се дразнят и само от вида му и от появяването му някъде. Второ правило – само Боку има право да се хвали какви заводи е открил /то, не че са негови и даже и държавни не са, ама смеят ли хорицата да го изхвърлят?/. Инвестиции привлича само Боку! Това е. Другите само трябва да мълчат в захлас и възхищение от необятните му интелектуални, търговски и рекламни дарби.

Бившият още спомена, че те – немците били много деликатни и чувствителни и ще се откажат, ако чуят някой друг да ги споменава освен Премиерът – Слънце. От думите му оставам почти с впечатлението, че немците ще инвестират в Боку, а не в България. А може и да не съм много далеч от истината, знае ли човек….И понеже познавам немски инвеститори в България, ще ви кажа, че както ще дойдат, така и ще си тръгнат. Ако изобщо дойдат, де! По стара българска традиция, рибата е още в морето, а ние сме се наредили на трапезата с вилици и ножове!

Боку дотам докара държавата ни, че като дечица невръстни да се радваме на всякое подхвърлено евро и цехче. Защото този, същият, унищожи заедно с коалиционните си партньори – сините плъхове, българската икономика. Която беше на стойности хилядократно по-големи от мизерните инвестиции, които правят сегашните ни „инвеститори”. И голяма радост да работят българите на чужди господари, да им налагат да учат чужди езици, за да могат господарите да им заповядват на родния си език. И след време, като видят, че ниските заплати и данъци не могат да компенсират държавния рекет, да се изнесат от тук.

И затова, да посъветвам Бившия – недейте да резилите поста, който сте заемали. Срамно и недостойно е. Всички знаем, че бяхте не избран, а назначен. Но това не ви дава право да излагате държавата и народа с изказванията си. Медицината е напреднала. Опитайте!

 

Автор: Елена Гунчева

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл – [email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шампион при децата стана ФК Хасково 1924
Шампион при децата стана ФК Хасково 1924

Животновъди: 100 лева помощ за крава или излизаме на протест/ВИДЕО/
Животновъди: 100 лева помощ за крава или излизаме на протест/ВИДЕО/

Затвори