Без промяна в листата на ГЕРБ-СДС, борят се срещу инфлацията(ВИДЕО)

0

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в РИК Хасково листата с кандидат – депутати в 29 МИР-Хасково. Документите внесоха областният координатор и водач Делян Добрев заедно с част от актива.

Листата за предстоящите парламентарни избори е същата, както и на предходните избори. “Абсолютно същите са хората и всеки си е запазил мястото. Аз смятам, че всички се справиха добре”, заяви пред журналисти Делян Добрев.

Той отново е водач на листата, на второ място е д-р Георги Станков от Любимец, трети Деян Иванов от Димитровград.

В предишния парламент ГЕРБ-СДС имаха двама депутати от Хасковски регион. “Получихме подкрепа от 22 000 гласа. Сега се надяваме на няколко хиляди гласа повече. Дали ще имаме един мандат повече, ще го определи системата след изборите. Важно е да увеличим подкрепата си”, коментира Добрев. И добави, че се надява да няма следващи избори скоро, защото това не води до нищо добро.

“Мотивирани сме да сме първа политическа сила. Смятаме, че имаме решение на проблемите на хората, основният от които е инфлацията. Разбрах, че Промяната днес са се уплашили от вятъра и няма да регистрират листата, но според мен вятърът им е най-малкият проблем. Много по-страшно е какво ще обяснят на избирателите защо в хранителните вериги в България цените са по-скъпи от тези в Европа. Ето този феномен преди Промяната го нямаше. Те трябва да обясняват каква е тази промяна, която направи животът толкова скъп, а ние ще обясним какво ще направим, за да се върне нормалността в инокомическите отношения в България”, коментира Делян Добрев.

 

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДС за 29 МИР-Хасково:

1.Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково
Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45, 46 и 47 НС. Председател на Комисията по енергетика в НС 2014 – 2019. Зам.-председател на Комисията по енергетика в 47 НС, член на Комисията по бюджет и финанси. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец
Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45, 46 и 47 НС. Член на Комисията по земеделието, храните и горите и на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

3. Деян Красимиров Иванов- ГЕРБ Димитровград
Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ „Тодор Каблешков“. Главен експерт в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна ефективност и възобновяеми източници, 2017- 2018г. е председател на СД на БНЕБ- ЕАД.

4. Иван Величков Минев – гражданска квота
Иван Минев е от Хасково. Завършил е право в Югозападния университет, владее английски и френски език. Член на Адвокатска колегия-Хасково от 2012 година, втори мандат член на Дисциплинарния съд към нея. Общински съветник в Общински съвет Хасково, председател на Постоянната комисия по обществен ред и законност. Семеен с две деца.

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли
Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет-Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград
Божидар Петков е от Димитровград. Магистър по „Икономика и управление“ в Икономически университет – Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по „Европейски програми и проекти“ и комисия „Икономика, регионално развитие и благоустройство“.

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково
Евгения Ангелова е от Хасково. Магистър по финанси от University of Miami, САЩ, магистър по бизнес администрация (МВА) от American InterContinental University, Великобритания, бакалавър по международен мениджмънт от Pace University, САЩ. Областен координатор на „Жени“, ГЕРБ-Хасково. Депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове и Комисията по външна политика. Зам.- председател на Общински съвет Хасково (2011-2014). Семейна, с едно дете.

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково
Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в сферата на транспорта. Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен, с две деца.

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково
Митко Петров е от Хасково, магистър „Маркетинг“ от ПУ „Паисий Хилендарски“. Има 9-годишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ-Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник-областен управител на област Хасково.

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково
Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „Бизнес информационни технологии“ и магистър „Информационни технологии със системи с изкуствен интелект“. Предприемач в областта на уеб апликациите и дигиталния маркетинг. Семеене с едно дете. Лидер на МГЕРБ-Хасково.

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково
Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два последователни мандата е общински съветник от ГЕРБ-Хасково. Семеен, с две деца.

12. Мариян Ненков Дервенков
Мариян Дервенков е от Свиленград. Завършил е юридическия факултет на УНСС- София. В момента е студент по магистърска програма на УНСС по специалността „Счетоводство и контрол“. Завършил е курс по юридически английски в Българска ИДЛО Алумни Асоциация. Работил е като юрисконсулт в частния и обществения сектор.

13. Райно Димов Стоянов – СДС
Райно Стоянов е от Хасково. Представител на СДС. Юрист, сътрудник в адвокатска кантора „Стоянов“. Зам.-председател на Европейските демократични студенти на ЕНП, член на Контролния съвет на СДС. Семеен, с две деца.

14. Живко Жечев Янков
Живко Янков е трети мандат кмет на с. Черногорово, община Димитровград. Завършил „Публична администрация“ в УНСС София. Семеен, с едно дете.

15. Николай Стефанов Николов – МГЕРБ Харманли
Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, бакалавър от УХТ-Пловдив. Семеен, с две деца.

16. Хавел Алдинов Карагьозов
Хавел Карагьозов е от Димитровград. Той е на 25 години. Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора, стажант.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Какво ще е времето през новата седмица?
Оранжев код за силен вятър в област Хасково

Слънчева Коледа в Кавала (фоторепортаж + видео)
НСИ: Ръст на туристическите пътувания в края на миналата година

Затвори