Батето гледа от рая извънредния конгрес на БФС

0

След политическото управление на държавата ни най-голям е батакът в БФС. Докато едните в момента се разправят ще има ли ротация в сглобката, или избори, в петък на БФС му предстои извънреден конгрес. „Каква невероятна футболна драма“, би изкоментирал, светла му памет, от небето Мичмана. А Иван Славков – Батето, бог да го прости, вероятно ще наднича от горния свят с усмивка и питие в ръка.

“Признавам, че футболът ни е в нокдаун, но пък държавата ни е в нокаут”, гласи една от многото крилати фрази, изречена приживе от Батето. Класиците са вечни, доказва го времето, а сегашните и бъдещи президенти на БФС могат само да се учат от мъдростта. Доста от кандидатите сега не трябва да си губят времето с футбол. „Какви хубави Винпроми с ракия и вино има, а си трошите краката и мозъците с топка. Я да се поправите“, би ги посъветвал Иван Славков.

В момента в пълна сила важи един неприет закон на БФС. Той гласи, че всеки български футболист и най-вече национал, освен татуировки, трябва да има порно клип в нета, за да видят хората, че може да вкарва гол.

Дано в петък кандидатите за президенти на футболната ни централа се сетят поне да си разменят фланелките с Митко Бербатов, така и те ще се почувстват звезди. Нали, Бате?

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Четири медала за хасковските бадминтонисти от държавния шампионат
Четири медала за хасковските бадминтонисти от държавния шампионат

Започнаха записванията за 21-я детски етнофестивал в Минерални бани
Започнаха записванията за 21-я детски етнофестивал в Минерални бани

Затвори