Българските политици оборват теорията на Дарвин

0
Предизборната ситуация у нас отново заприлича на зоологическа градина. Пак се размятат записи. Един председател на партия даже се хвали в кампанията си как той лично извадил предишните записи, които направил на бившите си съпартийци, докато още е от тях.
Междувременно други отдавна се карат кой на кого се молил да го направи президент и кой се молил на четири крака да го изкарат от списъка “Магнитски”.
Отдавна по закон предизборните обещания завършват със слогана, че “купуването и продаването на гласове са престъпление”. Всъщност две отделни престъпления са. Ама на кого от политическия ни елит му пука за езика ни свещен и древен на нашите деди? На никого. Пък и честният човек никога не може да бъде купен, но винаги е лесно да бъде продаден. По-изгодно е. Това го знае всеки от политическата ни зоологическа градина.
Все по-очевиден и неприятен факт е, че в зоологическата градина, наречена България, политикът не е от правилната страна на решетката, защото зад нея – в клетката, е многострадалният електорат.
С постоянните си предсрочини предизборни кампании напоследък, а също с други близки и по-далечни изяви, българските политици вече доказват, че сме древен народ, който оборва теорията на Дарвин. Явно българите сме произлезли още преди маймуните, но впоследствие сме се превърнали в шебеци. Науката обаче мълчи, защо точно така се е случило.

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Хасково днес столица на атлетика за младежи
Хасково днес столица на атлетика за младежи

Петър Волгин от Хасково: Националният суверенитет означава български политици да пазят държавата от вредни влияния
Петър Волгин от Хасково: Националният суверенитет означава български политици да пазят държавата от вредни влияния

Затвори