Български дневални за опозиционера на Русия Навални

0
Divel

Дневалните на Република България премиер и президент си смериха властите за пореден път. Поводът е руският опозиционер Алексей Невални.

За по-младите ни читатели и бъдеще на тази страна, ще уточним, че дневалният дежури и се грижи за опазването на вещите в казармата, включително и за пирамидите с оръжие в тях.

Старско

Министър-председателят Бойко Борисов обърна внимание в неделя – 24 януари 2021 г., че продължава да липсва позиция на президента Радев по отношение на задържането на Алексей Навални.

„Нашата позиция на евроатлантическата и демократична общност е да бъде освободен. Радев да каже позицията си, няма да му се карат толкова, не е страшно”, отсече Борисов.

„Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата „да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа”, се казва в позицията на президента. „Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова „освобождава” други народи.​Проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов”, заяви Румен Радев.

От всичкото това говорене е видно предизборното, невидено е какво ще ни сполети след вода, за чиято дата също се спори. Така и България ще продължава да е многострадална Геновева – с най-ниски доходи и самочувствие в ЕС и на други желани дестинации.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

 

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Бащата на Гришо опъна оранжерия
Бащата на Гришо опъна оранжерия

Гол от 96 метра вкара вратар за Гинес/ВИДЕО/
Гол от 96 метра вкара вратар за Гинес/ВИДЕО/

Затвори