България на 3 магистрали преди местния вот, иде и опасен астероид

0

Преди местните избори – на 29 октомври, 26 дни по-рано – на трети с.м., потенциално опасен астероид отново се приближава към Земята след 34 г. Астероид 349507 (2008 QY) е с диаметър до 1.2 км.

На посочената за началото на октомври дата, той ще прелети на разстояние около 6 млн. км. от нашата планета. Минималното разстояние между небесното тяло и Земята ще бъде 0,042 астрономически единици или почти 6,3 милиона километра, ако се отклони и фрасне планетата ни, язък за кампанията, която започва официално в края на т.м. Но народът и кандидатите за власт в България са корави, затова местни избори ще има, дори и да ни няма.

Географско ни положение и граници преди предстоящия вот са на три магистрали. Затова, уместно – изборите ще са местни. Населението е предимно в чужбина и по големите ни градове. Градското население е почти 100% до доказване на противното. Основните поминъци на по-голямата част от останалите в границите на родината са фейкове или други “умни сентенции” във Фейсбук, протести, покупко-продажба на коли втора ръка, кебапчета, чесън от Китай и други производни.

Валутата ни е все още е лев, по избори – няколко десетки лева, до 100, максимум 150-200 лв. за глас. Формата на управление, за съжаление, ще запази тенденцията да е тригикомична, а мерната единица за просперитет и завист си остава комшията.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на  имейл:xnewsbg@gmail.com,  очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Сбиване за момиче прати 17-годишен в болницата(ВИДЕО)
Сбиване за момиче прати 17-годишен в болницата(ВИДЕО)

Децата на Димитровград грабнаха купата "Богомил Попов"(ВИДЕО)
Децата на Димитровград грабнаха купата “Богомил Попов”(ВИДЕО)

Затвори