Българи от всички страни, ваксинирайте се!

0
Divel

Първите ваксини срещу коронавируса дойдоха в София и другите градове, сред които и Хасково (виж – ТУК).

Засега дозите бяха едва 85, но това не ни пречи да призовем: „Българи от всички страни, ваксинирайте се!” Тази перифраза на пролетарския лозунг я предотстъпваме безвъзмездно на пиарите на премиера.

Старско

Източници от управляващите и опозицията уточниха изрично пред XNEWS, че под „българи от всички страни” се разбира и Република Северна Македония, разбира се, защото всеизвестно, че по-старата й столица от Скопие е Филипопол (днешен Пловдив).

В кръга на шегата ще продължим и по-нататък. Веселяци в социалните мрежи и досега твърдят, че кренвиршът и бройлерите са истинската ваксина срещу COVID-19 в България.

В подкрепа на недоверието към вносната е и разговорът между две опитни мишки. Едната попитала другата дали ще си бие ваксина срещу К-19. „Чакай да видя как ще подейства на хората, пък тогава ще видим”, казало мишленцето и си гризкало плесенясало сиренце – жив пеницилин.

 

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейл[email protected], очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Дъжд, гръмотевици и градушки в началото на седмицата
Най-много дъжд валя в Димитровград

Хиляди се юрнаха на пазар в Одрин
Хиляди се юрнаха на пазар в Одрин

Затвори