Багер за почистване на речни корита получи община Димитровград

0
Divel

Кметът на община Димитровград Иво Димов посрещна най-новата придобивка на общината – Колесен багер KOMATSU, модел PW160-11, с който Община Димитровград ще почиства речни корита, канали, крайпътни канавки и други като превенция против наводнения.

Многофункционалното превозно средство с пълна гама оборудване пристигна днес следобед и е закупено по проект. Стойността на доставката с пълния комплект оборудване е 504 369.44 лв. В изпълнение на дейностите по проекта е заложено и провеждане като пилотна дейност на мерки по почистване на предварително заложени и одобрени от Управляващия орган обекти в землищата на селата Бодрово, Райново и терен в Димитровград, който е потенциална заплаха за функционирането на първокласен републикански път.

Старско

Част от основното оборудване на машината включва хидравличен бързосменник, хидравличен чук, хидравличен мулчер за диаметър на растителност – минимум 200 mm, хидравличен дънерокопач със свредел, хидравлична виброплоча, накланяща се шкарпираща кофа, трапецовидна кофа за крайпътни канавки, две различни багерни кофи и други.

В стойността на доставката е включена и Безплатна доживотна система за дистанционен мониторинг и контрол, GPS проследяване позицията на машината, защита от кражба и дистанционно блокиране на машината. Багерът е оборудван със система за пълна видимост около машината – 4 бр камери.

Гаранционен срок – 5 години / 3000 моточаса.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Първата колона от ТИР-ове тръгна обратно към границата/ВИДЕО/
Първата колона от ТИР-ове тръгна обратно към границата/ВИДЕО/

Отделението по физиотерапия ще приема болни от COVID-19 в Хасково, заболялата от вируса е добре
Отделението по физиотерапия ще приема болни от COVID-19 в Хасково, заболялата от вируса е добре

Затвори