Архитекти представят проект за Арт зона в центърa

0

Община Хасково, КАБ-РК Хасково и САБ-Дружество Хасково организират пленер АРТ ЗОНА ХАСКОВО за идеен архитектурен проект за Арт зона в пешеходен център на Хасково, пространството между ул.“Отец Паисий“, ул.“Бургас“ и ул.“Преслав“.

Журито на Пленера, проведен от 5 до 8 август 2022 година, определи три архитектурни решения за АРТ ЗОНА ХАСКОВО да бъдат доразработени в рамките на идеен проект.

Идейните решения на: „Нада студио“ – арх. Антонина Тритакова, арх. Георги Събев и к.арх. Росица Мирчева, арх. Манол Манолов, арх. Михаил Дянков, бяха номинирани от журито за представяне на финални идейни проекти.

На 2 декември 2022г. от 10,30 часа в зала „Хасково“ ще се проведе представяне на доразработените проекти пред журито на Пленера и артистичната общност на Хасково.

От 29 ноември до 1 декември 2022 година проектите ще бъдат изложени в зала „Хасково“ и могат да бъдат разгледани във времето от 16,00 до 17,00 часа.

Разчитаме на активното участие на обществеността на Хасково на финална на Пленера на 2 декември 2022 година от 10,30 часа в зала „Хасково“, когато ще бъде одобрен идеен проект за АРТ ЗОНА ХАСКОВО.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Поставиха кутии за дарения за 5-годишния Дани
Поставиха кутии за дарения за 5-годишния Дани

Фолксваген пламна в "Орфей" (ВИДЕО)
Горя БМВ без регистрационни табели в Харманли

Затвори