Антон Хекимян става шеф на новините на bTV, Венелин Петков отстранен

0
Divel

Дългогодишният водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви “Тази сутрин” Антон Хекимян сяда на мястото на Венелин Петков, съобщиха от bTV Media Group.

Маргарита Александрова и Венелин Петков вече няма да заемат постовете си на директор “Програма” и директор на “Новини, актуални предавания и спорт”. Христо Хаджитанев ще е новият директор “Програма”, а Антон Хекимян ще заеме стола на директор “Новини, актуални предавания и спорт”, на който бе дълги години Венелин Петков.Антон Хекимян става шеф на новините на bTV, Венелин Петков отстранен

Старско

Решението за рокадите е на главния изпълнителен директор на bTV Мартин Швехлак, който се присъедини към компанията с ясна визия и план как да привлече повече зрители и потребители на всички bTV канали.  От октомври Би Ти Ви е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер и неговия фонд PPF.

“Оставам посветен на плурализма и обективната журналистика и ще работя с талантливия и всеотдаен екип на bTV, за да привлека още повече зрители пред екрана”, каза новоназначеният директор “Новини, актуални предавания и спорт” Антон Хекимян.

“Благодарим на Маргарита Александрова и Венелин Петков за тяхната всеотдайност и професионализъм и им пожелаваме здраве и успех в бъдеще. Те имат голям принос към успеха и страхотната корпоративна култура на bTV, но е нужна нова енергия и посока, за да засилим позицията на bTV и да я утвърдим като лидер на ТВ, онлайн и радио пазара”, казва Мартин Швехлак.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
МВР затяга контрола по празниците
Службите нащрек, проверяват магазините за пиротехника и спазване на мерките

Цигари
Майка и дъщеря крият нелегални цигари

Затвори