Android 10 пристига скоро на всички смартфони Nokia

0
Divel

HMD Global е развълнувана да сподели плана си за внедряване на Android 10 в цялото семейство смартфони Nokia. Започвайки през четвъртото тримесечие на 2019, феновете на смартфоните Nokia могат да се докоснат до Android 10 и да започнат да се наслаждават на най-новите Android изживявания.

Юхо Сарвикас, главен продуктов мениджър, HMD Global заяви: „С доказан опит в бързото предоставяне на актуализации на софтуера, цялото портфолио от смартфони Nokia бе първото, което се възползва от ъпдейти от Android Nougat до Android Oreo и след това до Android Pie. Ние бяхме най-бързият производител, надграждащ от Android Oreo до Android Pie в цялата си продуктова гама. И с днешния план за внедряване изглежда сме готови да направим още по-бърза крачка от Android Pie до Android 10. Ние сме единственият производител, 100% ангажиран с най-новия Android в цялото си продуктово портфолио. Благодарим на всички разработчици в нашите Beta програми, които помагат да надграждаме уникалното си обещание за Android и да гарантираме, че вашето Nokia изживяване ще продължава да се подобрява с времето.”

Старско

Обещанието за Android на HMD Global гарантира, че собствениците на смартфони Nokia се възползват от 2 години надграждане на операционната система и получават 3 години актуализации на сигурността.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Честваме 116 години от Илинденско-Преображенското въстание
Свободни места за войници и в Хасково

“Фич”: България може да приеме еврото през 2023 г.
“Фич”: България може да приеме еврото през 2023 г.

Затвори