Ало, зоопаркът, къде е вълчицата?

0

Ало-ало, накрая счупен телефон. Единият казал на другия и така предай нататък.

Една вълчица разбуни духовете в парк Кенана тези дни. Хората дори се снимат с нея. Ха, сега, де? Дали това не е умният ход на шефчето от зоокъта да направи добра реклама на самия себе си.

Отрича той да са я изтървали вълчицата от клетката. Пълна сапунка с предизвестен край. Алооооо, див вълк не мой го докара на метър от алеята камо ли да се щракнат с човеци. Хайде да кажем нещо и вещите лица.

Чекирана от Старозагорския зоопарк, който е в ремонт, докарана тук и изтървана. Белият вълк в клетката чака своята черна вълчица. Горката тя не може да влезе. Ами направете й зелен коридор бе, Ахтаров. Чакай малко да кажем за една сърна, и тя дала фира, а ламата отхапа ръката на гледач. Стига толкоз, че истината налютява. Слагай водката в хладилника да е студена, а кой избягал, избягал, кой не, да е.

То от зоопарка на Хасково и друг път са бягали животни – 2 пъти лъв и веднъж мечка. Книга за джунглата може да се напише и индианска приключенска такава.

Сал Бойко отново яхна железния кон (джипката) и обикаля в захлас по магистралите. Дали не търси и той червената вълчица Корни, за да я вкара в клетката? С тези български истории Ромул и Рем гладни ще останат.

Автор: Развигор Разколников

PS: Напишете вашия коментар за рубрика “Voices” и изпратете на имейлxnewsbg@gmail.com, очакваме да чуем вашия глас. Това, което ви вълнува вас, ни касае и нас!

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
"Отровното трио" ще създава комитети по места за честни избори
“Отровното трио” ще създава комитети по места за честни избори

По 40 лв. за пенсионерите, сняг и пясък за бедните, газ за полицаите
Eĸcпepт: Бeзpaбoтицaтa y нac мoжe дa cтигнe 10% в ĸpaя нa гoдинaтa

Затвори