Абсолвентите на медицинския поканиха с бяла мечка учителите си на бала(ВИДЕО)

0

Студентите от випуск 2024 на Тракийския университет Стара Загора – филиал Хасково, поканиха с бяла мечка преподаватели си на бала.

Те го направиха по изключително атрактивен начин със сирени на линейка, огромен бял мечок, цветя, балони и музика. Тази година се дипломират 26 медицински сестри и 14 акушерки във филиала на Тракийския университет в Хасково.

“Бялата мечка символизира чистота и отдаденост към професията Най-хубавите ми спомени са създадени през тези 4 години. Много приятелства, притеснение по изпити, вълнения, но въпреки всичко остават чудесни спомени.” – сподели Вилияна Иванова, отговорник на акушерките в курса.

Доц. д-р Таня Паскалева: “Невероятна и нестандартна беше тази изненада за нас от страна на нашите студенти, за което им благодарим. През тези 4 години ние станахме едно голямо академично семейство. Приемаме с удоволствие поканата им, защото сме свикнали да бъдем с тях в сериозна академична среда, а за съжаление по време на пандемията нямахме възможност да празнуваме заедно различни празници. Това ще бъде първото и последно празнуване с този випуск и съм много развълнувана от изненадата.

Студентите ни се превърнаха в сплотен колектив и това го показва не само днешната изненада. Те бяха мотивирани още от самото начало.” сподели доц д-р Паскалева от катедра “Здравни грижи” на филиала на Тракийския университет в Хасково.

Абсолвентският бал на медиците ще се състои на 21 юни в популярно хасковско заведение.

 

 

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Спортни обувки за модните ентусиасти – кой цвят да изберете, за да го съчетаете с всяка визия?
Спортни обувки за модните ентусиасти – кой цвят да изберете, за да го съчетаете с всяка визия?

Митничари задържаха 271 860 лева и голямо количество стоки менте
Митничари задържаха 271 860 лева и голямо количество стоки менте

Затвори