8 години в канавката за ЦСКА

0

Гриша Ганчев каза: “8 милиона за емблемата са хвърлени пари в канавката”. Така започна своя анализ Ники Александров. Нека се замислим, че тези 8 години от управлението на г-н Ганчев също са хвърлени в канавката, продължава спортният жирналист.

Фактите говорят, че това са най-срамните години в историята на славния армейски клуб. Има много въпроси и отговори, които ще останат неизказани за най-вярната червена публика в България. Футболът е бизнес и политика, но преди всичко са феновете.

Да започнем с въпросите, на които няма със сигурност КОЙ да отговори. Защо Гриша Ганчев напусна точно преди края на сезона ЦСКА? И след както каза, че нашият хасковски специалист Стамен Белчев е най-успелият треньор през неговото управление, защо точно него го “сготви” накрая? За съжаление няма никакъв морал в тази последна постъпка на така наречения спасител.

Друг е въпросът как така сините фенове скочиха на Наско Сираков, а червените мълчат за Гриша Ганчев. Фенската любов не се купува, тя се печели. И как така на срамните сцени на баража се оказаха доста малко полицаи. Има и режисирани продукции, но тази бе толкова прозрачна, драги ми сценаристи.

Жалко за истинските привърженици, които устискахме това време разделно. Жалко и за Стамен, който все пак ни донесе малка радост в Европа виж ТУК.

Сподели

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Шофьор на два месеца предизвика ПТП на булевард България(ВИДЕО)
Шофьор на два месеца предизвика ПТП на булевард България(ВИДЕО)

Борис Борисов от Любимец стана шампион по борба свободен стил
Борис Борисов от Любимец стана шампион по борба свободен стил

Затвори