71-годишна се жалва за изчезнали 50 000 лева, крадат „Лада“ от село Мустрак

0

71-годишна е заявила кражба на значителна сума пари.

Старско

На 20-и по обяд, жената от свиленградското село Момково е съобщила, че докато отсъствала от дома си в рамките на едно денонощие, са изчезнали 50 000 лева. Тя разяснила, че ги била оставила в кофа, поставена в тенджера в килера на дома си. Пристигналите на мястото служители, не установили взломяване при огледа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Двама хасковлии са установени за кражба от хипермаркет в областния град. На 20-и, след сигнал от управителя на магазина, в управлението са доведени двама мъже на 49г. и 46г., които задигнали хранителни стоки на обща стойност за около 69 лева. Двамата върнали артикулите с протоколи.

В харманлийското управление също за кражба са били двама мъже от Мароко. Те успели да откраднат две мъжки чанти, принадлежащи на собственика на магазин, намиращ се на улица „Македония“ в Града на Белоногата. След сигнал от потърпевшия, инкриминираните вещи са върнати.

Серията от задържани за кражби продължила същия ден и в Свиленград. Полицаи установили 23-годишен, откраднал от дом вещи и инструменти. В хода на работата с него станало известно, че младежът е извършител и на кражба на автомобил. След като отнел „Лада“ от село Мустрак, го изоставил на километър след селото.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
24 май в Хасково - шествие и наградени учители и ученици/ВИДЕО/
Отбелязват тържествено 24 май в Хасково и Димитровград

Мариян Тонев стана голмайстор на Втора лига
Мариян Тонев стана голмайстор на Втора лига

Затвори