6 хасковски парка с нови наематели

0

6 хасковски парка бяха отдадени под наем за 10-годишен срок след публичните търгове с тайно наддаване в общината. 12 са явилите се и предложили оферти кандидати. Комисията обяви победителите, предложили най-висока месечна наемна цена, информират от общинската администрация.

За Парк „Мерсито“ са се явили двама кандидати – „ЕСКОМ“ ООД и „Пеневски“ ЕООД. „ЕСКОМ“ ООД е предложил 710 лева без ДДС, но печели „Пеневски“ ЕООД с предложение за месечна наемна цена в размер на 1 501,16 лв. без ДДС.

Старско

За Парк „Добруджа“ се е явил един участник „СИСА 71“ ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 222 лв. без ДДС.

За Парк в кв. „Болярово“ са се явили двама участници. ЕТ „Дани-Йорданка Христова“ с ценово предложение от 655 лв. без ДДС и „СИСА 71“ ЕООД с ценово предложение 333 лева без ДДС. Печели първият с по-високото предложение за месечна наемна цена.

За Парк „Кенана“ се е явил един участник „Си Парк“ ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 260 лв. без ДДС.

За Парк „Лебеда“ са се явили трима участници – „Ракомс“ ЕООД с ценово предложение от 3 337 лева без ДДС, „Ади Енерджи Груп“ ЕООД с ценово предложение от 1 200 лева без ДДС и „Козирог-ЕН“ ЕООД с ценово предложение от 1 400 лева без ДДС. Печели първият, който е предложил най-високата месечна наемна цена.

За парка до ОУ „Св. Иван Рилски“ са били подадени три оферти. По подадената оферта от „Ен Ем Ер“ООД не се е явил участник в залата и пликът с документите не е отварян. Вторият участник, представляващ „ГЕРИ РИД“ ЕООД е бил декласиран, поради нередовни документи. Спечелил е третият участник – „Николета 71“ ЕООД, предложил месечна наемна цена в размер на 405 лв. без ДДС.

Задължение на наемателите е да поддържат парковата среда – да се грижат за зелените площи, чистота в обектите, да поддържат детските съоръжения, където са налични и да стопанисват обектите, уточняват от общината в Хасково.

Оставете Коментар

Предишна публикация:
Издирват харманлиец за кражба на кабел и инструменти
Хванаха хасковлия за кражба и сириец без книжка

25-годишна е пострадала при верижната катастрофа в Хасково
25-годишна е пострадала при верижната катастрофа в Хасково

Затвори